Στη χώρα μας ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Ζακ Μπράιαντ (1,88 – 28 ετών) και να συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Οικονόμου, αλλά αυτή τη φορά στη Χαλκίδα.
Ο 28χρονος Αμερικάνος γκαρντ ήταν εντυπωσιακός στη παρουσία του τόσο στον Ερμή Σχηματαρίου (20,8 π., 5,5 ριμ., 5,5 ασίστ) και Μίλωνα (17 π. 3,4 ριμπ., 5,2 ασίστ), αποχώρησε ως πρωταθλητής με την ομάδα της Νέας Σμύρνης το 2024, αλλά και ως MVP της Elite League.
Στη συνέχεια ακολούθησε η Piratas της Βενεζουέλας (13,4 π., 3,8 ασίστ και 3 ριμπ.) όπου αγωνίστηκε για 9 παιχνίδια πριν συμφωνήσει με την Μακάμπι Ρισόν του Ισραήλ.
Ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός για ένα σχεδόν ένα χρόνο, μέχρι να δώσει ένα παιχνίδι με την Reales de La Vega της Δομινικανής Δημοκρατίας.
Πλέον, αναμένεται να αγωνιστεί εκ νέου στην Elite League και την ΑΓΕ Χαλκίδας.