29.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025

Πανελλήνιο Παίδων: Αήττητος ο Ολυμπιακός έστειλε τον Παναθηναϊκό εκτός τετράδας

Με το 3/3 και τη πρώτη θέση ολοκλήρωσε τον όμιλο του στο Πανελλήνιο Παίδων ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με 70-63, και ουσιαστικά στερώντας του την ευκαιρία να συνεχίσει στην ημιτελική φάση.

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη παρουσία φίλων και των δυο ομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν καλύτερα και έφτασαν τη διαφορά ως και το +19 (16-35) στο 17’.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους εκτός από νίκη, ήθελαν και διαφορά, και έτσι στη δική τους αντεπίθεση, ισοφάρισαν στο 45-45 στο 26’, αλλά ξέμειναν από δυνάμεις. Έτσι, αν ο Άρης κερδίσει τον Πανσερραϊκό, θα προκριθεί ως δεύτερος από τον όμιλο.

Για τον Ολυμπιακό ο Παπαϊωάννου σκόραρε 21 πόντους (4/10 διπ. 3/8 τριπ.) και ακολούθησε ο Κουστένης με 17 πόντους (7/13 διπ., 1/2 τριπ., 6 ριμπ., 3 κλεψ.). Για το «τριφύλλι» ο Πανουσόπουλος σκόραρε 22 πόντους (4/7 διπ., 4/6 τριπ., 8 ριμπ.), και από 14 πόντους είχαν οι Τρίκκας (5/8 διπ., 7 ριμπ., 6 ασίστ) και Κυπριώτης (7/9 διπ.).

Δείτε το στατιστικό ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ