32.5 C
Athens
Τετάρτη, 18 Ιουνίου, 2025

Αγία Παρασκευή: Τα ηνία στον Κατσούνη (pic)

Σε μια νέα εποχή βαίνει η Αγία Παρασκευή, η οποία προσέλαβε τον Σάββα Κατσούνη, με τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει να την κατευθύνει την επόμενη χρονιά στην National League 2, όπου πλέον η ομάδα των Βορείων προαστίων αποτελεί μια σταθερή δύναμη.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε τον Coach Σάββα Κατσούνη ο οποίος θα αναλάβει να καθοδηγήσει ως Head Coach την ανδρική μας ομάδα στην National Leage 2 για την ερχόμενη περίοδο 2025-2026.

Ο Κώστας Κατσούνης ως αθλητής έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο τόσο στην Α1 (Ηλυσιακός) όσο και στην Α2 κατηγορία (Ηλυσιακός, Αμπελόκηποι) καθώς και στην Β’ και Γ Εθνική.

Η προπονητική του καριέρα περιέχει επιτυχίες και εμπειρία ως Head Coach σε ομάδες A2 (Παγκράτι, Λειβαδιά, Παπάγος) , Β’ εθνική (Αιγάλεω, Χολαργός, Κορωπί, Μανδραϊκός) και Γ’ Εθνική (Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Νίκη Αμαρουσίου).

Καλή επιτυχία Coach!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ