25.9 C
Athens
Τετάρτη, 18 Ιουνίου, 2025

Γαλλία: Η Παρί με τρομερό Σορτς «ποδοπάτησε» τη Μονακό (vids)

Μόνο ανταγωνιστική δεν φαίνεται να είναι η σειρά των τελικών της γαλλικής LNB καθώς η Παρί μοιάζει να παίζει… μόνη της. Εκμεταλλευόμενη βέβαια και τις απουσίες της Μονακό (Τζέιμς, Τάις) κυριάρχησε επί 40 λεπτά στο game 2, επικράτησε με 92-67 και έκανε το 2-0, για να βρεθεί μία νίκη μακριά από τον τίτλο.

 

Η Παρί είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίο τον Τι Τζέι Σορτς που έδωσε μία ακόμη παράσταση. Ο Αμερικανός που έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τις επόμενες σεζόν, ήταν για ένα ακόμη βράδυ ασταμάτητος. Είχε 28 πόντους με 6/6 βολές, 8/9 δίποντα και 2/4 τρίποντα

 

Ακόμη για την Παρί, Γιακούμπα Κουατάρα είχε 11 πόντους με πέντε ριμπάουντ ενώ για τη Μονακό ο Μουχαμαντού Τζαϊτέ είχε 14 πόντους και επτά ριμπάουντ ενώ 12 πόντους είχε ο Τζόρνταν Λόιντ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ