32.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025

Γκρίζλις: Νυστέρι για Ίντι (vids)

Άτυχος στάθηκε ο Ζακ Ίντι, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείο για να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Ο 23χρονος σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις υπέστη ξανά διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και θα υποβληθεί σε εγχείρηση που θα του στερήσει την παρουσία του στις «αρκούδες» στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Αφού συμβουλευτήκαμε τους Μέμφις Γκρίζλις και πολλούς ειδικούς αποφασίσαμε ότι αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση για το Ζακ μακροπρόθεσμα, καθώς τον επαναφέρει στο 100% χωρίς περιορισμούς», εξήγησε ο ατζέντης του, Μαρκ Μπάρτελσταϊν, στο ESPN.

«Θα αναρρώσει πλήρως και θα επιστρέψει καλύτερος από ποτέ», πρόσθεσε για τον πελάτη του, ο οποίος υπολογίζεται να χάσει ολόκληρη την προετοιμασία και τα πρώτα ματς της σεζόν 2025-2026 στο ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ