33.4 C
Athens
Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025

Εθνική Γυναικών: Στο «Σοφία Μπεφόν» το τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη»

Στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» θα διεξαχθεί τελικά το 4ο Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη», το τριήμερο 10/12 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Η Εθνική Γυναικών θα αγωνιστεί στο εν λόγω γήπεδο και όχι στο ΣΕΦ, καθώς δεν προλαβαίνει να είναι διαθέσιμο, μετά την καθυστέρηση, από την  αναβολή τους 3ου τελικού της Basket Leaague. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία (10/6, 19:00) και τη Λιθουανία (12/6, 19:00), λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ Γυναικών.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Την τελική πρόβα ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2025 και του πρώτου αγώνα με την Ελβετία (18/6) στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» θα κάνει η Εθνική Γυναικών την επόμενη εβδομάδα στο 4ο Διεθνές Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν».

Στο τουρνουά, που είναι αφιερωμένο στη μνήμης της γυναίκας η οποία άφησε τη δική της κληρονομιά στον χώρο του γυναικείου αθλητισμού και του μπάσκετ, θα συμμετέχουν επίσης η Λιθουανία και η Μεγάλη Βρετανία.

Η Λιθουανία και η Μεγάλη Βρετανία, στο Ευρωμπάσκετ 2025 θα αγωνιστούν στον Β’ και Δ’ όμιλο αντίστοιχα, οι αγώνες των οποίων θα διεξαχθούν στην Μπολόνια και στο Αμβούργο.

Όλα τα παιχνίδια του τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» θα αρχίσουν στις 19.00 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά απευθείας από την ΕΡΤ και η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Τρίτη 10/6

19.00 Ελλάδα-Μεγάλη Βρετανία (ΕΡΤ2)

Τετάρτη 11/6

19.00 Μεγάλη Βρετανία-Λιθουανία (ertsports)

Πέμπτη 12/6

19.00 Ελλάδα-Λιθουανία (ΕΡΤ2)»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ