32.2 C
Athens
Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025

Πέισερς: Μπρέικ με το… καλημέρα με απίθανο Χαλιμπάρτον (vids)

Οι φετινοί Ιντιάνα Πέισερς έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο. Έκαναν νέο μπρέικ, στον πρώτο τελικό των φετινών playoffs του ΝΒΑ, κερδίζοντας με 111-110 τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μες στο «Paycom Center».

Oι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις πήραν το προβάδισμα στις νίκες με 1-0 κόντρα στην ομάδα που είχε το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον έβαλε και πάλι το χέρι του, με απίθανο καλάθι 3’’ πριν από τη λήξη, ολοκληρώνοντας την ανατροπή από το -15 (94-79, 9.42’ πριν από το φινάλε).

Στην προηγούμενη επίθεση ο Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο δικό του σουτ, ώστε να γύρει την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Χαλιμπάρτον τελείωσε με 14π., δέκα ριμπάουντ και έξι ασίστ, ο Πασκάλ Σιάκαμ με 19π. και δέκα ριμπάουντ, ο Άαρον Νέσμιθ με 10π. και δώδεκα ριμπάουντ, ο Άντριου Νέμπχαρντ με επίσης 14π. και έξι ασίστ και ο Όμπι Τόπιν με 17π. και πέντε ριμπάουντ.

Ο SGA αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 38π., συν πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ. Ο Τζέιλεν Ουίλιαμς είχε 17π. αλλά με 6/19 σουτ εντός παιδιάς, ο Λου Ντορτ 15π. και τέσσερα ριμπάουντ και ο Άλεξ Καρούσο 11π. και έξι ριμπάουντ. Άστοχος ήταν ο Τσετ Χόλμγκρεν (6π., έξι ριμπάουντ), στα χαμηλά έμεινε και ο Αϊζάια Χάρτενσταϊν (9π., εννέα ριμπάουντ).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ