Ο Αλέξανδρος Ζαβός θα συνεχίσει το έργο του στον Μίλωνα, αποτελώντας τον προπονητή που σχεδιάζει την ερχόμενη σεζόν για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Ο έμπειρος τεχνικός αποτέλεσε τον τέταρτο προπονητή στη περσινή δύσκολη σεζόν για τον Μίλωνα, και κατάφερε να τον κρατήσει στη National League 1 μέσω των πλέι άουτ. Επίσης, και με συμφωνία των δυο ομάδων καθοδήγησε τη Δάφνη στον ειδικό όμιλο ανόδου, και στην άνοδο στην Elite League.
Αναλυτικά:
«Ο ΑΟΝΣ Μίλων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Αλέξανδρο Ζαβό, ο οποίος θα συνεχίσει να ηγείται της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Ο Αλέξανδρος Ζαβός, με τη συνέπεια, τη γνώση και την αφοσίωσή του, συνέβαλε καθοριστικά στην αγωνιστική πρόοδο της ομάδας μας την περασμένη πολύ δύσκολη για τον Σύλλογο σαιζόν.
Η ανανέωση της συνεργασίας μας αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης που υπάρχει στο πρόσωπό του.
Ευχόμαστε στον coach Ζαβό μια δυναμική και επιτυχημένη χρονιά, με υγεία και πολλές χαρές για τον ίδιο και την ομάδα μας».