Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επιβλήθηκαν με 92-87 των Ντένβερ Νάγκετς μες στην «Ball Arena», στο τέταρτο παιχνίδι τους για το δεύτερο γύρο των φετινών playoffs του ΝΒΑ.
Οι «βροντές» πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των αντιπάλων τους και ισοφάρισαν σε 2-2 στα ημιτελικά της Δύσης, με το επόμενο παιχνίδι να γίνεται στην έδρα τους, το «Paycom Center».
Ο Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ έβαλε κρίσιμους πόντους στην τελευταία περίοδο, για να τελειώσει με 25π., έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, από 11π. έβαλαν οι Άαρον Ουίγκινς (συν έξι ριμπάουντ) και Κέισον Ουάλας (συν πέντε ριμπάουντ) και 8π. και δεκατρία ριμπάουντ είχε ο Τσετ Χόλμγκρεν και επίσης 8π. μαζί με δεκατέσσερα ριμπάουντ ο Αϊζάια Χάρτενσταϊν.
Ο Νίκολα Γιόκιτς τελείωσε μεν με 27π. αλλά με 7/22 σουτ εντός παιδιάς, έχοντας ακόμα δεκατρία ριμπάουντ, τρεις ασίστ και τέσσερα κλεψίματα. Οι Κρίστιαν Μπράουν και Τζαμάλ Μάρεϊ σκόραραν από 17π. επίσης με μέτρια ποσοστά ευστοχίας και 15π. και δεκαέξι ριμπάουντ είχε ο Άαρον Γκόρντον.