Πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε μετά το τέλος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού από την Εφές και την νίκη με 76-79 που ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των playoffs της Ευρωλίγκας.
Συγκεκριμένα ενεπλάκησαν φίλαθλοι των "πράσινων" με ανθρώπους που συνοδεύουν την αποστολή της τουρκικής ομάδας, ενώ ο γιός του Εργκίν Αταμάν, Σαρπ, είχε έναν ρόλο "πυροσβέστη", θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα.
Μάλιστα η σύζυγος του Ντέρεκ Ουίλις, Κέλι, με ανάρτηση της στα social media αναφέρει πως ως ένας οπαδός των "πρασίνων" πέταξε μπύρα στα μωρά που είχαν ακολουθήσει τις γυναίκες των παικτών στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το να πετάς μπύρα σε μωρά επειδή έχασες ένα παιχνίδι είναι ακραία συμπεριφορά. Είναι κυριολεκτικά 9 μηνών».
Λίγο αργότερα βέβαια, έγραψε: «Δεν κρατάμε μίσος για κανέναν. Μας συμπεριφέρθηκαν καλά αυτή την εβδομάδα. Μόνο ένα μεμονωμένο περιστατικό από έναν οπαδό».
Η σύζυγος του Ματίας Λεσόρ, εξέφρασε και αυτή τη δυσαρέσκεια της για όσα συνέβησαν και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Υπάρχουν γυναίκες με παιδιά. Είναι οκ να νευριάζεις επειδή χάνει η ομάδα σου, αλλά δεν σας φταίνε γυναίκες με παιδιά. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό».
Δείτε τις στιγμές έντασης:
Οι αναρτήσεις της συζύγου του Ουίλις:
Throwing beer at babies because you lose a game is wild behavior
— Keely (@keelypwillis) April 24, 2025
They’re literally 9 months old
— Keely (@keelypwillis) April 24, 2025
No hate to anyone. We were treated nicely this week. Just one unfortunate incident from one fan 🙏🏼
— Keely (@keelypwillis) April 24, 2025
Η ανάρτηση της συζύγου του Λεσόρ: