28.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… έριξαν έξω στο Ρέθυμνο (pics)

Δείπνο, σε οικογενειακό κλίμα, περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (03/11) για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου.

Οι Κρητικοί άδραξαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μακριά από το «Μελίνα Μερκούρη» και αποφορτίστηκαν από το άγχος των υποχρεώσεών τους στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League με το δείπνο που τους προσέφερε ο χορηγός της ΚΑΕ Χάρης Αυγουστάκης στην πιτσαρία που διατηρεί στην «καρδιά» της Παλιάς Πόλης.

Η ανακοίνωση: «Την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τη ρουτίνα των προπονήσεων είχαν χθες το βράδυ οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ρέθυμνο Cretan Kings. Ο φίλος και χορηγός Χάρης Αυγουστάκης προσέφερε δείπνο στην ομάδα μας μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση στο La Casa Di «Haris».

Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης και η Ναταλία Βορριά αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση και απόλαυσαν τα θεσπέσια εδέσματα ιταλικής κουζίνας. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον κ. Χάρη Αυγουστάκη για το κέρασμα αλλά και την εμπιστοσύνη και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ