21.4 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Δουβίτσας: «Είμαστε καλά»

Δύσκολη αποστολή στο κλειστό της Πυλαίας περιμένει τη Νίκη Λευκάδας, απέναντι στον αήττητο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι νησιώτισσες καλούνται να περάσουν την Κυριακή (05/11, 14.00) από το «PAOK Sports Arena», αντιμετωπίζοντας τον αήττητο «Δικέφαλο», αλλά παρά τη δυσκολία του έργου τους έχουν πίστη στις δυνατότητές τους και στοχεύουν στο «διπλό». Ο προπονητής τους Νίκος Δουβίτσας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα τους, εξήγησε πως για να έχουν ελπίδα κατάκτησης του ροζ φύλλου θα πρέπει να δείξουν ενέργεια στην άμυνα και συγκέντρωση στην επίθεση.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι εάν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, με καλό ρόστερ, με καλό προπονητικό τιμ, που βρίσκεται σταθερά στο υψηλό επίπεδο της Α1. Εμείς, με εξαίρεση κάποιους μικροτραυματισμούς, είμαστε σχετικά καλά και περιμένουμε να βγάλουμε πολλή ενέργεια στην άμυνα και συγκέντρωση στην επίθεση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και καλή επιτυχία στην ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ