Οι Ορλάντο Μάτζικ κατέλαβαν την έβδομη θέση στην Ανατολή στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ μετά τη νίκη τους με 120-95 επί των Ατλάντα Χοκς στο «Kia Center», για τα play in.
Οι νικητές θα τεθούν, τώρα, αντιμέτωποι με τους Μπόστον Σέλτικς έχοντας μειονέκτημα έδρας, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου των playoffs. Οι ηττημένοι θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία, καθώς θα παίξουν με το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στους Σικάγο Μπουλς και τους Μαϊάμι Χιτ, για το τελευταίο «εισιτήριο». Όποιος περάσει θα παίξει με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.
Ο Κόουλ Άντονι ήρθε από τον πάγκο και τελείωσε με 26π. και έξι ασίστ σε 20’, με τον Ουέντελ Κάρτερ Τζ. να έχει άλλους 19π. και εφτά ριμπάουντ, το Φρανζ Βάγκνερ 13π. και ισάριθμα ριμπάουντ, τον Πάολο Μπανκέρο 17π., εννέα ριμπάουντ και εφτά ασίστ και τον Άντονι Μπλακ 16π., τέσσερα ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.
Ο Τρέι Γιανγκ προσπάθησε για τα «γεράκια», με 28π. και έξι ασίστ. Ο Τζορτζ Νιανγκ είχε 15π., ο Ντάισον Ντάνιελς 7π., δώδεκα ριμπάουντ και εφτά ασίστ και ο Ονιέκα Οκόνγκου 11π. και εννέα ριμπάουντ, ενώ άστοχος ήταν ο Ζακαρί Ρισασέ, που περιορίστηκε στους 7π. με 2/10 σουτ εντός παιδιάς, συν τρία ριμπάουντ.