Στο δρόμο των επιτυχιών επανήλθαν οι Ντένβερ Νάγκετς, επικρατώντας με 131-126 των Λος Άντζελες Λέικερς στην «Ball Arena».
Οι «λιμνάνθρωποι» παρατάχθηκαν χωρίς τους Λεμπρόν Τζέιμς και Λούκα Ντόντσιτς, αλλά οι «σβόλοι» φαίνεται πως τους υποτίμησαν και χρειάστηκαν στο φινάλε μεγάλο τρίποντο του Τζαμάλ Μάρεϊ (26π., τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ) για να κάμψουν την αντίστασή τους.
Ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 28π., εφτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ο Κρίστιαν Μπράουν 22π., πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ και οι Άαρον Γκόρντον και Ράσελ Ουέστμπρουκ έβαλαν από 17π. έκαστος, με τον πρώτο να έχει και εφτά ριμπάουντ και το δεύτερο εφτά ασίστ.
Ο Όστιν Ριβς πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση με 37π., οκτώ ριμπάουντ και δεκατρείς ασίστ, ενώ ο Ντάλτον Κνεχτ «σταμάτησε» στους 32π. Θετικός για τους Καλιφορνέζους ήταν και ο Σέικ Μίλτον, με 16π. και πέντε ριμπάουντ, ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την τέταρτη διαδοχική ήττα τους.
Στους υπόλοιπους αγώνες σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς 91-103
Φιλαδέλφεια Σίξερς-Ιντιάνα Πέισερς 100-112
Ατλάντα Χοκς-Λος Άντζελες Κλίπερς 98-121
Μέμφις Γκρίζλις-Κλίβελαντ Καβαλίερς 124-133
Χιούστον Ρόκετς-Ντάλας Μάβερικς 133-96
Φοίνιξ Σανς-Σακραμέντο Κινγκς 122-106
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Ορλάντο Μάτζικ 118-111
Σαν Αντόνιο Σπερς-Σάρλοτ Χόρνετς 134-145
Γιούτα Τζαζ-Τορόντο Ράπτορς 118-126