Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψαν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, επικρατώντας με 129-121 των Μπρούκλιν Νετς μες στο «Barclays Center».
O Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ με 27π., έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ ηγήθηκε και πάλι των «βροντών», όχι πως υστέρησαν σε απόδοση ο Τσετ Χόλμγκρεν με 22π. και δεκαεφτά ριμπάουντ, ο Τζέιλεν Ουίλιαμς με άλλους 22π., πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ και ο Άαρον Ουίγκινς με 24π. και πέντε ριμπάουντ.
Ο Ντάιρον Σαρπ με 25π. και δεκαπέντε ριμπάουντ, ο Ζιέρ Ουίλιαμς με 18π. και δέκα ριμπάουντ, ο Κάμερον Τζόνσον με 19π. και εφτά ασίστ και ο Κίλιαν Χέις με 19π. και εφτά ριμπάουντ δεν «έφθασαν» για τους Νεοϋορκέζους ώστε να αποφύγουν την ήττα, που ήταν η τρίτη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες τους.