28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Καραπιπερίδης: «Υπάρχει πίεση» (vid)

Μεγάλη νίκη επί του Χαρίλαου Τρικούπη πανηγύρισε η Καβάλα, με τον Ανδρέα Καραπιπερίδη να στέκεται στο αποτέλεσμα που τόσο πολύ είχαν ανάγκη. Ευχαρίστησε τους γηπεδούχους το συγκρότημα του Μεσολογγίου, με ανακοίνωσή του.

Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής πέτυχε στο ΔΑΚ Καλαμίτσας η Ε.Κ., στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, με τον προπονητή της να εξηγεί μετά το ματς πως «καίγονταν» για την κατάκτηση του ροζ φύλλου και το πήραν με παθιασμένη άμυνα και έλεγχο των ριμπάουντ. Αναλυτικά όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί…

https://www.facebook.com/147424188694105/videos/1118772651559249/

Ο Χαρίλαος Τρικούπης, από την πλευρά του, εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση της Καβάλας για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας καθώς και στο φίλαθλο κοινό μας. Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους δύο διαιτητές της σημερινής (χθεσινής, 29/10) αναμέτρησης, την κυρία Τζίμα και τον κύριο Τζιοπάνο Νίκο, για την υποδειγματική τους διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι».

Φωτ. από Καβάλα/Facebook (Λάσκαρης Τσούτσας)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ