27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάμψη Άκερ στην Πάτρα, και δύσκολες αποστολές για τους πρωτοπόρους

Το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική του, με τα δεδομένα για το ποιες ομάδες θα κυνηγήσουν την άνοδο, και ποίες την σωτηρία να φαίνονται από το ξεκίνημα.

Το παιχνίδι που σίγουρα κλέβει την παράσταση στην σημερινή (29/10) αγωνιστική είναι αυτό της Πάτρας, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον Ηρακλή, έχοντας τον Άλεξ Άκερ στην σύνθεση του. Δύσκολη έξοδο τόσο για δυο έτερους πρωτοπόρους, με το Περιστέρι να αγωνίζεται στο «Π.Σαλπέας» με τον Εθνικό, και τον Χολαργό στην Καστοριά.

Καρδίτσας 17.00 Καρδίτσα (Ρεκόρ 0-3) - ΑΕ Λάρισας (Ρεκόρ 2-1) Τζαφλέρης-Σιμητόπουλος-Ζαχαρής (Τέγα)

Θεσσαλικό ντέρμπι Νο2 στην σειρά για την ΑΕΛ, η οποία μετά τον Ερμή Αγιάς αντιμετωπίζει τον ΑΣ Καρδίτσας, ο οποίος δείχνει να έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Συγκεκριμένα η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου βρίσκεται στο 0/3 στο ξεκίνημα, και ψάχνει την πρώτη και ιστορική νίκη στην κατηγορία. Αμφίβολος για τους «βυσσινί» ο Γκιουλέκας, αγωνίζονται κανονικά Καμαράς και Κνέζεβιτς.

ΕΑΚ Παπάγου 17.00 Παπάγου (Ρεκόρ 1-2) - Μαρούσι (Ρεκόρ 2-1) Καλδίρης-Παπαθανασίου-Διμπινούδης (Καρούσης)

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτέλεσε το σάλπισα ανόδου για το Μαρούσι την περσινή σεζόν όταν οι δυο ομάδες αγωνίζονταν στην Β' Εθνική, με τις δυο ομάδες να κερδίζουν την άνοδο τους, και να μάχονται φέτος για τον ίδιο στόχο. Ο Παπάγου έχει μείνει στη νίκη της πρεμιέρας στο «Δαϊς» απέναντι στον Δούκα, με το Μαρούσι να έχει 2/2 στο δικό του σπίτι. Αμφίρροπο παιχνίδι, με το συγκρότημα του Κώστα Σορώτου να καίγεται περισσότερο για τη ροζ φύλλο.

Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π. (1-2) - Ηρακλής (3-0) Ανδρικόπουλος-Σκούτας-Γιακείμη (Θεοδοσόπουλος)

Μεγάλο παιχνίδι στην Περιβόλα, το οποίο γίνεται ακόμα σπουδαιότερο με την πρώτη του Άλεξ Άκερ με την φανέλα της Πατρινής ομάδας. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος υπολογίζει και στον Αποστολίδη, ενώ αναμένεται ο κόσμος να δώσει βροντερό παρών. Στον αντίποδα ο Ηρακλής ψάχνει το απόλυτο 4/4, και αν θέλει να πραγματοποιήσει τον στόχο της ανόδου, θα πρέπει να περάσει από την «φλεγόμενη» Πάτρα.

ΔΑΚ Καστοριάς 17.00 Καστοριά (Ρεκόρ 1-2 ) - Χολαργός (Ρεκόρ 3-0) Πουρσανίδης Κ.-Συμεωνίδης-Λόρτος (Βόντζας)

Σπουδαίο παιχνίδι στο κλειστό «Δ.Διαμαντίδης» της Καστοριάς, με την ομάδα του Γιώργου Σούλιου να αναζητεί την πρώτη εντός έδρας νίκης στη ιστορία της στην Α2. Το παιχνίδι με τον αήττητο Χολαργό μόνο εύκολο δεν φαντάζει, με την ομάδα του Στέργιου Κουφού να παρουσιάζει συνοχή, και να είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα της. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει με τους φιλοξενούμενους ο Σπυρόπουλος, αμφίβολος ο Μπελ.

Υμηττού 17.00 Αμύντας (Ρεκόρ 2-1) - Δούκας (Ρεκόρ 0-3) Ζακεστίδης-Μπούκας-Σπυρόπουλος (Μουζάκης Στ.)

Το αρνητικό ξεκίνημα στο Ψυχικό, και οι μόλις 38 πόντοι στην επίθεση, ήχησαν ως καμπανάκι στον Υμηττό, με τον Αμύντα να φτάνει στη συνέχεια σε δυο μεγάλες νίκες, κερδίζοντας κατά σειρά Εθνικό στην έδρα του, και Δόξα στην Λευκάδα. Πλέον, οι «πορτοκαλί» θέλουν να φτάσουν στην τρίτη διαδοχική τους νίκη, έχοντας απέναντι τους μια ομάδα που αναζητεί το πρώτο ροζ φύλλο της, και σίγουρα θα δώσει όλο της το είναι για να το κατακτήσει.

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό (Ρεκόρ 1-2) - Δόξα Λευκάδας (Ρεκόρ 2-1) Διαμαντής-Τσούνας-Νάστος (Δούκας)

Μετά από δυο εκτός έδρας παιχνίδια το Ψυχικό επιστέφει στην έδρα του, όπου και αισθάνεται καλύτερα, και θα διεκδικήσει την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα. Απέναντι του έχει την «σοκαρισμένη» Δόξα,  η οποία προσπάθησε να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα από τον Αμύντα, κοιτάζοντας μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκτός αγώνα για το συγκρότημα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη είναι ο Αγγελόπουλος.

Π. Σαλπέας 17.00 Εθνικός (Ρεκόρ 2-1) - Περιστέρι (Ρεκόρ 3-0) Μαγκλογιάννης-Τσαρούχα-Τσαχάκης (Ελευθεριάδης)

Το μικρό «Π.Σαλπέας» αποτελεί το άντρο του Εθνικού, ο οποίος στο τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, έχει να αντιμετωπίσει το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην στην Stoiximan.gr BASKET LEAGUE. Το Περιστέρι από την πλευρά του δίνει το πρώτο ουσιαστικά δύσκολο παιχνίδι της σεζόν, ενώ ο Νίκος Καραγιάννης δεν θα έχει στο ρόστερ του, τους Μιλόσεβιτς και Πολυτάρχου.

Αγιάς 17.00 Ερμής Αγιάς (Ρεκόρ 1-2) - Αρκαδικός (Ρεκόρ 0-3) Ταρενίδης Στ.-Θεοδώρου-Τσιρτσιμάλης (Σταμάτης Γ.)

Ο Ερμής δείχνει διαφορετικό πρόσωπο όταν αγωνίζεται στην Αγιά, και σίγουρα αυτό θέλει να κάνει και στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, στοχεύοντας στην δεύτερη νίκη της σεζόν. Απών για την ομάδα του Γρηγόρη Γιασσάρη είναι ο Ρεντίκας, ο οποίος δεν θα αντιμετωπίσει την περσινή του ομάδα. Ο Αρκαδικός όντας πλέον πλήρης, αναζητάει ένα καινούργιο ξεκίνημα, και την πρώτη του νίκη στη σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ