27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Το rematch του EuroCup και ο ανεβασμένος Γκριν (vids)

Ματς με... προϊστορία διεξάγεται στην Βαλένθια, όπου οι "Νυχτερίδες" υποδέχονται την Ουνικάχα Μάλαγα (22:00) για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον περσινό τελικό του EuroCup με τους Ανδαλουσιανούς να επικρατούν 63-58 και να κατακτούν το τρόπαιο στην έδρα των αντιπάλων τους. Η Μάλαγα εξασφάλισε έτσι την άνοδο στην Ευρωλίγκα ενώ αργότερα η Βαλένθια ανέβηκε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Ρέι ΜακΚάλουμ αν και δεν βρισκόταν στην Μάλαγα πέρσι, γνωρίζει την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο κλαμπ ενώ ο Γκιόρκι Σερμαντίνι επισημαίνει την αξία της Βαλένθια. Από την μεριά του ο Ζόαν Πλάθα χαίρεται για την βελτίωση και των δύο ομάδων και περιμένει ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Παράλληλα η Ευρωλίγκα θέλησε να συγκρίνει τις φετινές επιδόσεις του Έρικ Γκριν με αυτές της περασμένης χρονιάς. Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού αποτελεί πλέον το πρώτο βιολί στην Βαλένθια του Τσους Βιδορέτα. Την σεζόν 2016-17 ο Αμερικανός είχε 9.9 πόντους με 47% στα σουτ εντός πεδιάς σε 20.5 λεπτά συμμετοχής ενώ φέτος έχει 20.3 πόντους με 57% στα σουτ στα 30 λεπτά που αγωνίζεται κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ