Στο app του Παναθηναϊκού "Club 1908" έδωσε συνέντευξη o Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος μιλάει για τους πρώτους μήνες στην Αθήνα, το... παράπονό του για το γεγονός πως δεν έχει φάει ακόμη σουβλάκι, αλλά και για το "στοίχημα" που έχουν βάλει οι γκαρντ για το ποιος θα κάνει τα περισσότερα καρφώματα μέσα στη σεζόν.
Για τις εντυπώσεις του μέχρι τώρα: «Είναι υπέροχα μέχρι τώρα. Έχω προσαρμοστεί αρκετά καλά. Τα παιδιά είναι φανταστικά, μου δείχνουν τα κατατόπια, τα plays, που πρέπει να είμαι στην άμυνα και στην πόλη, οπότε είναι κάτι φοβερό».
Για τον συνάντησε κάτι που δεν περίμενε: «Θα έλεγα πως ήταν όπως μου το περιέγραψαν. Διασκεδαστική πόλη, εκεί που μένω είναι ήρεμα. Είμαι ήρεμος τύπος, δεν μου αρέσει να είμαι γύρω από φασαρία. Οπότε θα έλεγα ότι διάλεξα τη σωστή περιοχή για να ζήσω. Αλλά όταν βγαίνει στην πόλη και κυκλοφορείς, οι άνθρωποι είναι ωραίοι. Έχει σπουδαία φαγητό, σπουδαία μαγαζιά για ψώνια, οπότε θα έλεγα πως είναι φανταστικά».
Για την ελληνική κουζίνα: «Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο ελληνικό πιάτο ακόμα. Περιμένω κάποιον από τους Έλληνες να μου δείξει ή να με πάει κάπου που έχει καλό ελληνικό φαγητό. Πέρα από αυτό έχω πάει σε αρκετά εστιατόρια με τη γυναίκα μου και τον γιο μου, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να φάει, αλλά απολαμβάνουμε εμείς για αυτόν. Όταν μεγαλώσει κάπως, θα του δίνουμε κι εκείνου».
Για το αν έχει δοκιμάσει σουβλάκι: «Όχι, όχι ακόμα. Έχω ακούσει ότι είναι η καλύτερη γεύση στον κόσμο, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα».
Για το πώς νιώθει ο ίδιος σωματικά: «Είμαι σε μεγαλύτερη ηλικία, αλλά καρφώνω περισσότερο σε περισσότερα παιχνίδια απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ πως έχει να κάνει με τους γυμναστές και τους προπονητές μας στο γήπεδο».
.
Για το ποιος είναι ο καλύτερος dunker μεταξύ των γκαρντ: "Έχουμε μια μικρή "κόντρα". Όποιος θα έχει κάνει τα περισσότερα καρφώματα στο τέλος της χρονιάς, θα πάρει ένα μικρό βραβείο. Εγώ είμαι πρώτος μέχρι στιγμής".