21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Οργισμένος Μυριούνης : «Δεν θα αφήσω κανέναν να με κάνει ρόμπα» (pic)

Το Αγρίνιο ξεκίνησε αρνητικό πρόσημο το φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, έχοντας 0/3 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με την χθεσινή (22/10) εκτός έδρας ήττα από τα Φάρσαλα να αναγκάζει τον πρόεδρο του συλλόγου, Περικλή Γερμανό, να μιλήσει για αναθεώρηση στόχων.

Ο Χρήστος Μυριούνης από την πλευρά του τοποθετήθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας, μιλώντας με σκληρά λόγια, και τονίζοντας πως αν χρειαστεί, και για το καλό της ομάδας, θα φύγει.

Αναλυτικά:

«Εγώ τα δύο χρόνια που βρίσκομαι εδώ στον πάγκο του ΑΟ πάντα έμπαινα και θα μπαίνω μπροστά σε όλα τα αρνητικά αποτελέσματα και στις ήττες γιατί είμαι Άντρας και φοράω παντελόνια και πάντα βρίσκω λύσεις στα δύσκολα με αποκορύφωμα τη περσινή σεζόν όπου με 8 παίκτες (παλικάρια όμως) κάναμε ένα απίστευτο 8/8 στο τέλος και βρεθήκαμε ένα βήμα από την Α2 όπου από ατυχία τελικά όμως η ομάδα δεν πήρε την άνοδο... Έτσι και τώρα μπαίνω μπροστά μετά και από την χθεσινή ήττα στα Φάρσαλα....Ομως πρέπει να πω πως δεν θα αφήσω κανέναν να με κάνει ΡΌΜΠΑ και να χαλάσει όλο αυτό το όμορφο που έχω φτιάξει αυτά τα δύο χρόνια στο Αγρίνιο μαζί με τον Tsiamakis Konstantinos & Periklis Germanos
ΡΌΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΊΛΑ ομως δεν επέτρεψα ποτέ κανέναν να με κάνει στη καριέρα μου και σαν παίκτης και τώρα σαν προπονητής... Αυτά...
Ο Ντίνος και ο Περικλής ξέρουν τι πρέπει να κάνουν...Τους έχω εμπιστοσύνη ακόμα και αν χρειαστεί να φύγω Εγώ για το καλό της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ