19.9 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

3×3 Schools powered by ΔΕΗ: Μια γιορτή μπάσκετ στα Βριλήσσια

To 3×3 Schools powered by ΔΕΗ φιλοξενήθηκε στα Βριλήσσια και μαζί φιλοξένησε μαθητές από σχολεία της ευρύτερης περιοχής.

Το ραντεβού δόθηκε το διήμερο 22 και 23 Οκτωβρίου στα ανοιχτά γήπεδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βριλλησίων. Συνολικά πήραν μέρος 31 ομάδες με 154 παιδιά από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και 43 ομάδες με 215 παιδιά από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Στη δράση πήραν μέρος σχολεία από την Κηφισιά, το Χαλάνδρι, την Φιλοθέη, την Αγία Παρασκευή, το Μαρούσι, τα Βριλήσσια, το Ηράκλειο, την Νέα Ιωνία, τα Μελίσσια και την Μεταμόρφωση. Τις απονομές έκαναν οι Ανδρέας Αλεξανδρής (Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Β’ Αθήνας), Αγγελική Σταματούρου (Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Β΄ Αθήνας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), Βούλα Μιχαηλίδου (Ομάδα φυσικής αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας), Μαίρη Φιλοπούλου (Ομάδα φυσικής αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας), Αποστόλης Μόσχος (Ομάδα φυσικής αγωγής Πρωταβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας).

Το επόμενο ραντεβού με το 3×3 powered by ΔΕΗ για παιχνίδι με το 3×3 και το μπάσκετ σε πρώτο πλάνο έχει δοθεί στη Νάξο στις 19 και 20 Νοεμβρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ