23.2 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Κόροιβος: Διαμαρτύρεται για πλάγια γραμμή στο νικητήριο τρίποντο των Τρικάλων (pic)

Τη δεύτερη του ήττα υπέστη στο πρωτάθλημα της Elite League ο Κόροιβος, αλλά στη περιγραφή του αγώνα διαμαρτύρονται για το νικητήριο τρίποντο των φιλοξενούμενων, αναφέροντας ότι ο παίκτης των Θεσσαλών πατάει την πλάγια γραμμή.

Αναλυτικά:

«ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

73 - 74

Η τύχη μπορεί να μας γύρισε την πλάτη σήμερα αφού χάσαμε εύκολα καλάθια σε κρίσιμα σημεία του αγώνα για φτάσουμε στην νίκη, μπορεί να κάναμε επιπόλαια λάθη σε κρίσιμο σημείο, αλλά η ήττα ήρθε με ένα τρίποντο των φιλοξενουμένων που κανονικά δεν θα έπρεπε να μετρήσει αφού ο αντίπαλος παίχτης πατάει εμφανέστατα την πλάγια γραμμή του γηπέδου όταν δέχεται την πάσα. Είναι το δεύτερο σουτ 3 πόντων που δέχεται η ομάδα σε κρίσιμο χρονικά σημείο του αγώνα, που ο παίχτης της αντίπαλης ομάδας έχει πατήσει εμφανέστατα την γραμμή, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και σε προηγούμενο παιχνίδι μας.

Αμυντικά η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, αφού από νωρίς έδωσε το δικαίωμα στα Τρίκαλα ειδικά με σουτ τριών πόντων να αποκτήσουν ψυχολογία και ή να ακολουθούν κοντά στο σκορ ή και να περνούν με μικρές διαφορές μπροστά. Όταν δέχεσαι συνολικά 13 τρίποντα είναι δύσκολο να κερδίσεις.

Παρά την ήττα, ειδικά και με τον τρόπο που αυτή ήρθε η ομάδα πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Συνεχίζουμε.....

Ο δρόμος είναι μακρύς και το πρωτάθλημα απρόβλεπτο, κάτι που αποδεικνύεται κάθε Σάββατο.

-------------

Επόμενος αγώνας το Σάββατο στην έδρα μας με τον Βίκο Ιωαννίνων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ