16.5 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάκοτα

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Πυλαία.

Οι «ασπρόμαυροι» έκαμψαν την αντίσταση της Ένωσης με 87-82 για την τέταρτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο έμπειρος τεχνικός έζησε έντονα το παιχνίδι και γι' αυτόν τον λόγο έκλεισε εντελώς η φωνή του και δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου.

Τους «κιτρινόμαυρους» εκπροσώπησε ο άμεσος συνεργάτης του Αντρέα Βιτσεντζούτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Καλησπέρα σε όλους. Παίξαμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα σε καταστάσεις 1 εναντίον 1. Για εμάς ήταν δύσκολο να σταματήσουμε κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ. Πρέπει να φτιάξουμε κάποια πράγματα στην άμυνα. Στην επίθεση είχαμε ρυθμό και καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι. Η άμυνα δεν μας έδωσε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και άξιζαν τη νίκη».

Για την αμυντική προσπάθεια και την εικόνα μέσα στη ρακέτα: «Δεν είναι σωστό να μιλάμε για συγκεκριμένους παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε παίξει καλύτερη άμυνα. Κάναμε καλή δουλειά στο τρανζίσιον αμυντικά σταματώντας τον Μπάρτλεϊ, αλλά έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο ζωγραφιστό. Έπρεπε να αποφύγουμε κάποια λάθη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ