18.7 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

“Encestando”: «Μεταγραφικός “πυρετός” για τις ομάδες της Euroleague»

Πληροφορίες για τις επόμενες κινήσεις των ευρωπαϊκών ομάδων, έφερε στο φως η ισπανική ιστοσελίδα "Encestando", αποκαλύπτοντας ποιες εξ αυτών θέλουν να προσθέσουν παίκτες στο ρόστερ τους.

"Η πρώτη επιλογή στο τραπέζι της Μπαρτσελόνα είναι να υπογράψει έναν παίκτη εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς η αγορά του ΝΒΑ είναι αυτή που προσφέρει πολλούς παίκτες αυτή την εβδομάδα με τα "κοψίματα" των ομάδων", γράφει ο Χαβιέρ Μαέστρο όσον αφορά στον αντι-Λαπροβίτολα.

"Η Εφές θέλει να αποκτήσει ξανά τον Τούρκο, Μπιτίμ, που αυτή τη στιγμή δεν έχει ομάδα στο ΝΒΑ. Η Ζαλγκίρις έμεινε ξαφνικά χωρίς τον Τάιρον Ουάλας, που είχε αποκτηθεί τον Αύγουστο, οπότε χρειάζεται έναν πόιντ γκαρντ. Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να υπογράψει ένα combo γιατί ο Φελίζ θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες λόγω τραυματισμού", προσθέτει.

"Η Χάποελ Τελ Αβίβ υπέγραψε τον Αντόνιο Μπλέικνι, πρώην παίκτη των Μπουλς, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο κινεζικό πρωτάθλημα. Η Μακάμπι θα ενισχυθεί με τον Μπούγκι Έλις, πρώην άσο των Κινγκς. Η Αρμάνι διαπραγματεύεται με τον πρώην παίκτη της Μπασκόνια, Νίκο Μάνιον", σημειώνει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ