22.3 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Γρηγόρης Δρικόγιας: Η συγκλονιστική αφήγηση της απομάκρυνσης του από τη ΦΕΑ: «Άρα φταίς… άλλωστε συμφώνησες να βάζεις 20 πόντους» (pic)

Όπως σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας δεν υπάρχει μόνο η φωτεινή πλευρά, έτσι και στον αθλητισμό υπάρχουν και άβολες στιγμές που στιγματίζουν.

Ο Γρηγόρης Δρικόγιας στα 28 του χρόνια έχει τη δική πορεία στις Εθνικές κατηγορίες και το καλοκαίρι αποφάσισε να αποδεχθεί τη πρόταση της ΦΕΑ ώστε να τη βοηθήσει στη νέα πραγματικότητα της.

Με βάση την ανάρτηση του μάλλον μετάνιωσε την επιλογή του, εξιστορώντας το πως η ομάδα του αποφάσισε να του ανακοινώσει το διαζύγιο. Για την ιστορία σε 3 αγώνες σκόραρε 7 πόντους στο σύνολο με 1 τρίποντο.

Αναλυτικά έγραψε:

«Γράφω πρώτη φορά για μπάσκετ και εύχομαι και τελευταία για τέτοιο λόγο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή,

Ξεκινώντας κάθε σεζόν αντικρίζεις χαμογελαστούς ανθρώπους καθαρούς που σε θέλουν για να μπεις στην « οικογένεια» τους όπως λένε

Όλα καλά...

Λες ας πάμε κ θα δούμε

Κανά 2 μήνες μετά λαμβάνεις ένα μήνυμα και ακούς πως δεν είσαι κάλος άρα δεν ανήκεις μέσα στην οικογένεια

Άλλωστε συμφώνησες να βάζεις 20 πόντους..

Το ντροπιαστικό είναι πως κάθε φορά βάζουν έναν τύπο να στο ανακοινώσει διαφορετικό,

κάποτε κάποιον της διοίκησης άλλοτε κάποιον άλλο πρόσκαιρο υπάλληλο

Λες μετά... Μου τα έλεγαν αλλά ας πάω μου έδωσε τον λόγο του και τον εκτιμάω. Ξαφνικά μέσα σε μια μέρα σε τελειώνει κόβοντας σου αυτό που αγαπάς χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς κανέναν λόγο τιμής, δυστυχώς παντελόνια δεν φοράνε πολλοί στον χώρο.

Άρα φταις...

Ίσως μ αυτή την τοποθέτηση προφυλαχθούν άλλα παιδιά ίσως έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλον..

Καλή συνέχεια λοιπόν στην ομάδα της ΦΕΑ και στους συμπαίκτες μου.

Υ.Γ. καταλαβαίνω τους δύσκολους καιρούς ώστε να κρατήσει καθένας την δουλειά του άλλωστε δεν ζούμε από το μπάσκετ ευτυχώς η δυστυχώς το κάνουμε γιατί το αγαπάμε, αλλά άξιζε τελικά να τα κάνεις όλα αυτά;

Αφού και σύ αργά η γρήγορα θα σαι πρώην εργαζόμενος εκεί..

Τροφή για σκέψη

Προχωράμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ