22.7 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Ελευθερία Μοσχάτου: Τα ηνία στον Ζωντό

Άμεσα ανακοίνωσε η Ελευθερία Μοσχάτου τον αντικαταστάτη του Θεολόγου Μεϊμάρογλου, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Ζωντό.

Ο έμπειρος προπονητής διαθέτει μεγάλη διαδρομή στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ πέρυσι εργάστηκε στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ με Μανδραϊκό και Άρης Νίκαιας.

Τελευταία του ομάδα στη National League 2 ήταν τη σεζόν 2022-2023 η Νίκη Αμαρουσίου.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Παναγιώτη Ζωντό για το ανδρικό της τμήμα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Coach Ζωντό για την αποδοχή της πρότασής μας, καθώς η άμεση συμφωνία μας λέει πολλά για την κοινή μας φιλοσοφία και τους στόχους που μοιραζόμαστε.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το σπουδαίο βιογραφικό του, καθώς έχει διατελέσει προπονητής σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, αφήνοντας παντού το αποτύπωμά του με επιτυχίες και συνέπεια. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως η παρουσία του και η προσωπικότητά του θα εξασφαλίσουν την απαραίτητη ηρεμία στην ομάδα μας, δημιουργώντας τις συνθήκες που απαιτούνται για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με πίστη και δύναμη στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Coach Παναγιώτη, καλώς όρισες στην οικογένεια της Ελευθερίας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ