22.7 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Eurocup/BCL/FIBA Europe Cup: Τέσσερις σε ευρωπαϊκά παρκέ!

Τέσσερις εκπρόσωποι μας δίνουν σήμερα (23/10) σημαντικά παιχνίδια αναφορικά με τη συνέχεια τους στις διοργανώσεις τους.

Ο Άρης που βρίσκεται στο δεύτερο όμιλο του Eurocup υποδέχεται την Τσεντεβίτα Ολίμπια (20:00, Novasports Prime) για την 5η αγωνιστική, ψάχνοντας την 2η νίκη του στην διοργάνωση. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται στο 1-3 και προέρχεται από καλή ψυχολογία μετά τη νίκη της με τον Προμηθέα Πάτρας. Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στο 3-1, δεν θα έχουν στο πάγκο τους τον προπονητή τους, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ο οποίος υποβλήθηκε πριν από μερικές μέρες σε επέμβαση στο Μόναχο στην σπονδυλική στήλη και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Από την πλευρά του ο Προμηθέας υποδέχεται την ισχυρή Γαλατάσαραϊ (19:30, Cosmote Sport 5) για την 3η αγωνιστική, ψάχνοντας την 3η αγωνιστική, ψάχνοντας την δεύτερη νίκη του στον θεσμό. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στο 1-1, με τη «Γαλατά» να στηρίζεται σε παίκτες όπως οι Ουίλ Κάμινγκς, Άνχελ Ντελγκάδο, Σαντίκ Καμπάτσα, Τζέιμς Πάλμερ και Εμπούκα Ιζούντου.

Το 3/3 αναζητούν στους ομίλους τους ΠΑΟΚ και Μαρούσι στο FIBA Europe cup. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σόλνοκι από την Ουγγαρία που με τη σειρά της βρίσκεται στο 0-2 (20:15, ΕΡΤ3), ενώ το Μαρούσι,αντιμετωπίζει στο Βέλγιο την Σαρλερουά (21:30, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA) επίσης για την 3η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι που στηρίζονται σε δυο Ολλανδούς (Χολάντερς, Μπράντγουικ) και ένα Δανό (Κνούτσεν) βρίσκονται επίσης στο 2-0.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ