15.3 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Μπράουν: «Ακόμα προσαρμόζομαι στην ομάδα» (vids)

Ο Μπράουν έκανε τον καλύτερο αγώνα του στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Ο γκάρντ του Παναθηναϊκού τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους, 2 ριμπάουντ και 5 ασσίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής στην νίκη των «πράσινων» απέναντι στην ΑΕΚ. Σίγουρα, η απουσία του Κώστα Σλούκα του έδωσε παραπάνω χρόνο και χώρο για να πραγματοποιήσει αυτη την εξαιρετική εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το ματς: «Ένιωθα καλά. Προσπάθησα να παίξω όσο καλύτερα μπορώ, να δώσω το 100% και να πάρουμε τη νίκη. Χαλαρώσαμε προς το τέλος. Δεν πιέζαμε στην άμυνα. Νιώθαμε πιο άνετα από ότι έπρεπε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και όχι μόνο στην αρχή».

Για το αν παίρνουν μαθήματα από αυτά τα ματς: «Είναι μαθήματα αυτά. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας άμεσα και όχι αργότερα».
 
Για τα παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ και τον Ολυμπιακό: «Το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτα συγκεντρωνόμαστε στη Φενέρ. Τρομερή ομάδα, με καλούς παίκτες. Προετοιμαζόμαστε για αυτό και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα».

 

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Νιώθω υπέροχα. Ακόμα προσαρμόζομαι αλλά είναι μία καθημερινή διαδικασία. Δουλεύω κάθε μέρα όσο πιο σκληρά μπορώ, θέλω να προσαρμοστώ όσο καλύτερα μπορώ και να φαίνομαι στην ομάδα. Είναι νέο περιβάλλον και το βλέπω μέρα με μέρα και να δίνω το 100%».

Για το αν είναι χαρούμενος που είναι εδώ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι υπέροχο μέρος, μαθαίνω την πόλη. Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν».

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της σπουδαίας εμφάνισης του Αμερικανού γκάρντ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ