16.3 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Βέσελι: «Μπορεί να μπει στα play off της Euroleague ο Ερυθρός Αστέρας»

Για την σκληρή μάχη που έδωσε η Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, επικρατώντας στην παράταση, τοποθετήθηκε ο σέντερ των Καταλανών, Γιαν Βέσελι.

"Είναι πάντα ωραίο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά καταφέραμε να συγκεντρωθούμε και να εκτελέσουμε το πλάνο μας μέχρι τέλους. Το σχέδιο ήταν να σταματήσουμε το ομαδικό τους παιχνίδι και το καταφέραμε", τόνισε ο Τσέχος σε δηλώσεις του στο "SportKlub".

"Φροντίσαμε να τους προετοιμάσουμε για όλα όσα μπορούσαν να περιμένουν εδώ", πρόσθεσε, ερωτηθείς για τους συμπαίκτες του που δεν είχαν αγωνιστεί ξανά στο Βελιγράδι και δεν γνώριζαν το κλίμα που επικρατεί.

"Ήξερα την ποιότητά τους, αλλά το δυνατό ξεκίνημά τους προκάλεσε μια μικρή έκπληξη. Πιστεύω ότι μπορούν να μπουν στα πλέι-οφ. Έχουν φέρει καλούς παίκτες φέτος και το ξεκίνημά τους ήταν εντυπωσιακό", ανέφερε κληθείς να προβλέψει την πορεία του Ερυθρού Αστέρα.

Παράλληλα κλήθηκε να αποκαλύψει την ομάδα στην οποία προτιμά να κλείσει την καριέρα του.

«Τώρα θα έπρεπε να είμαι politically correct, αλλά προτιμώ την Κωνσταντινούπολη. Όλα μου συνέβησαν εντός και εκτός γηπέδου, παντρεύτηκα, έκανα ένα παιδί. Όλα αυτά τα όμορφα πράγματα μου συνέβησαν εκεί. Αλλά, πάντα αυτή η αρχή, το Βελιγράδι…”, δήλωσε ο 34χρονος άσος των “μπλαουγκράνα”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ