16.9 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Αγγελίδης: «Χάσαμε το παιχνίδι από την άμυνα» (vid)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 88-82 για την 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και ο Άγγελος Αγγελίδης μίλησε για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκάθαρα στο θέμα της άμυνας κρίθηκε το ματς, όπου δεχθήκαμε 88 πόντους. Επιθετικά σκοράραμε 82 κόντρα σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός είναι διεκδικητής του πρωταθλήματος επί χρόνια, έχει πολύ γεμάτο ρόστερ με μεγάλες παίκτριες, πολύ καλές που έχουν παίξει σε υψηλά πρωταθλήματα. Ωστόσο, αν κάποιος μου έλεγε ότι θα χάνουμε 41-20 στα ριμπάουντ δε θα έλεγα πως θα λήξει στους 6 πόντους το παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος για τα κορίτσια, πάλεψαν μέχρι το τέλος, έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν μέσα στο παιχνίδι.

Γινόμαστε όλο και καλύτεροι επιθετικά και στο θέμα της χημείας, όμως πρέπει να φτιάξουμε την άμυνά μας. Προσπαθούμε. Συναντήσαμε ένα αντίπαλο που σκόραρε με 50% στα τρίποντα και σχεδόν 60% στα δίποντα. Μία πολύ καλή μέρα και για την ομάδα του Παναθηναϊκού, συγχαρητήρια για τη νίκη. Εμείς κοιτάμε μπροστά, έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Κοιτάμε τον εαυτό μας μόνο και κανέναν άλλον και ελπίζουμε για το καλύτερο στη σεζόν.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ