15.9 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Ευρωλίγκα: Τεράστιο διπλό της Μπαρτσελόνα με απίθανο Πάντερ, 100άρα η Μονακό, μεγάλη ανατροπή η Βιλερμπάν (vids)

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι-διαφήμιση για την Ευρωλίγκα που οδηγήθηκε στην παράταση, η Μπαρτσελόνα με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Πάντερ πήρε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα του έδρα του Ερυθρού Αστέρα με 98-94 για την 4η αγωνιστική.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στην διοργάνωση και βρίσκεται πλέον στο 3-1, ενώ οι φιλοξενούμενο ανέβηκαν στο αντίστοιχο ρεκόρ.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Κέβιν Πάντερ με 26 πόντους και 3 ασίστ, ενώ 19 πρόσθεσε ο Γιαν Βέσελι.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Η Μονακό υποδέχτηκε τη Βίρτους Μπολόνια και με επιθετική πολυφωνία έφτασε σε μια εύκολη νίκη με 101-85.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ανέβηκε στο 3-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη και έχουν 0-4.

Για τους νικητές, έξι παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μάικ Τζέιμς με 19 πόντους και 5 ασίστ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Η Βιλερμπάν υποδέχτηκε τη Μπασκόνια και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 11 πόντους (56-67) 6 λεπτά πριν τελειώσει η αναμέτρηση, έκανε ένα τρομερί σερί και επικράτησε με 76-69.

Έτσι, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο 2-2, ενώ η ισπανική ομάδα υποχώρησε στο αντίστοιχο ρεκόρ.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Τέο Μαλεντόν με 25 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ στο νταμπλ νταμπλ έφτασε ο Νιλ Σακό με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ