17.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Ολυμπιακός-Μπουρζ 53-88: Δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό οι “ερυθρόλευκες”

 Οι γυναίκες του Ολυμπιακού ηττήθηκαν, με 88-53, από την Μπουρζ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague Women. Τα κορίτσια του Θάνου Νίκλα πραγματοποίησαν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, το οποίο ουσιαστικά τις έθεσε εκτός διεκδίκησης του αγώνα, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν στο δεύτερο ημίχρονο για να ανατρέψουν την κατάσταση. Έτσι, οι «ερυθρόλευκες» παρέμειναν στην τελευταία θέση του δεύτερου ομίλου με ρεκόρ 0-2.

 Το πρώτο ημίχρονο δεν κύλησε καθόλου καλά για την ομάδα του Πειραιά, καθώς και στις δύο πλευρές του παρκέ υστερούσαν, με την γαλλική ομάδα να κυριαρχεί πλήρως. Τα σουτ δεν μπήκαν, και έτσι ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο ημίχρονο να κυνηγάει μια διαφορά 20 πόντων, με σκορ 25-45.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε μεγάλη διαφορά από το πρώτο, καθώς η γαλλική ομάδα συνέχισε να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα. Παρά τις προσπάθειες των πρωταθλητριών Ελλάδας, δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά και να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του ματς. Η αστοχία από τη γραμμή των 6,75 μ. ήταν χαρακτηριστική, με το πολύ χαμηλό ποσοστό 2/21 στα τρίποντα να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προβληματισμούς για τον Ολυμπιακό.

Από τις παίκτριες που ξεχώρισαν για τον Ολυμπιακό ήταν η Μέριτ Χέμπε με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, καθώς και η Κίρα Λάμπερτ με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από την πλευρά της Μπουρζ, η Έιμι Οκόνκουο έκανε εξαιρετική εμφάνιση με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ η Καριάτα Ντιαμπί πρόσθεσε 15 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ. Η διεθνής Ελληνίδα Άρτεμις Σπανού έμεινε στους 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ