23.9 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Euroleague (3η αγ.): Ο Xάουαρντ «υπέγραψε» τη νίκη της Μπασκόνια, πρώτη νίκη για Παρτίζαν, τρίτο σερί «διπλό» στη Μπολόνια η Ζάλγκιρις (vids)

Η Μπασκόνια εκμεταλλεύτηκε την... περίεργη κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης και επικράτησε με 76-72, πηγαίνοντας πλέον στο 2-1. Στο 1-2 η Ρεάλ Μαδρίτης που αγωνίστηκε χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο λόγω τιμωρίας.

 

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Μάρκους Χάουαρντ με 15 πόντους, ενώ ο Τσίμα Μονέκε ακολούθησε με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ. Στους 5 πόντους (2/7 σουτ) με 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ σταμάτησε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος σε 15' συμμετοχής. Απ' τη μεριά των Μαδριλένων, ο Μούσα σκόραρε 17 πόντους, ενώ ο Ταβάρες έκανε double-double με 14 πόντους και 15 ριμπάουντ!

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Παρά το ξεκίνημα με 2/2 ήττες που έκανε η Παρτίζαν, οι Σέρβοι έβγαλαν αντίδραση και πήραν μια εύκολη νίκη (παρά τους 8 πόντους της διαφοράς) επί της Μπάγερν με 86-78, κάνοντας... σεφτέ στη φετινή Euroleague. Ίδιο το ρεκόρ των δύο ομάδων πλέον (1-2).

 

Εξαιρετική εμφάνιση απ' τον Στέρλινγκ Μπράουν (22 πόντοι), με τον Κάρλικ Τζόουνς να έχει 14 πόντους και τους Ντιλικινά-Μπόνγκα-Ταϊρίκ Τζόουνς να προσθέτουν άλλους 13 έκαστος. Ο Ομπστ ξεχώρισε απ' τη γερμανική ομάδα (15 πόντοι), ενώ ο Έντουαρντς ήταν αρκετά άστοχος (13 πόντοι, 4/13 σουτ, 3/9 τρίποντα). 

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Μεγάλο «διπλό» έκανε για άλλη μία φορά η Ζάλγκιρις στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια, το 3ο στη σειρά (5η σερί νίκη επί των Ιταλών), αυτήν τη φορά με 71-68, σε ένα παιχνίδι που το σύνολο του Λούκα Μπάνκι έχασε τρία σερί τρίποντα για να στείλει το ματς στην παράταση (δύο ο Κορντινιέ και ένα ο Μπελινέλι). Στο 2-1 πλέον οι Λιθουανοί, τη στιγμή που ακόμη «ψάχνει» την πρώτη της νίκη η Βίρτους (0-3).

 

Σπουδαία εμφάνιση από τον Ντοβίντας Γκιεντράιτις (15 πόντοι), με τον Φρανσίσκο να πλησιάζει το double-double (11 πόντοι, 8 ασίστ). Ο Κλάιμπερν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ιταλικής ομάδας (16 πόντοι, 7 ασίστ), ενώ ήταν «διπλός» ο Σενγκέλια (11 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ