23 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Μπάρτλεϊ: «Ελάτε στο γήπεδο και κάντε θόρυβο, είμαστε έτοιμοι για την Πόρτο» (vid)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (16/10, 20:15) την Πόρτο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του FIBA Europe Cup, θέλοντας να κάνει το 2/2. Για τον αγώνα που έρχεται, για όσα προηγήθηκαν και για την στήριξη του κόσμου, μίλησε ο Φράνκ Μπάρτλεϊ στην επίσημη σελίδα του «δικεφάλου».

Αναλυτικά είπε:

Για την ατμόσφαιρα των φίλων του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο: «Νομίζω ότι εκεί πήραμε μία μικρή γεύση. Φαντάζομαι πως θα είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και χαίρομαι που θα έχουμε τους φιλάθλους μας εδώ, για το πρώτο μας παιχνίδι στο FIBA Europe Cup. Θα είναι φανταστική ατμόσφαιρα, ελπίζω να παίξουμε καλά και να νικήσουμε».

Για την προετοιμασία ενόψει Πόρτο: «Νομίζω θα είμαστε έτοιμοι. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, ίσως είναι ένα παιχνίδι παγίδα. Παίξαμε καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είχαμε καλές προπονήσεις και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι. Παίζει ρόλο και η ψυχολογική προετοιμασία, η ανάλυση που γίνεται στο βίντεο και οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θα είναι κουρασμένες γιατί προερχόμαστε από παιχνίδι».

Για την εμπειρία συμμετοχής σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Είναι ξεχωριστό να παίζεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα, να ταξιδεύεις, να γνωρίζεις διαφορετικές κουλτούρες. Είναι διαφορετικό, είναι συναρπαστικό και μου αρέσει πολύ».

Το μήνυμα στους φιλάθλους: «Ελάτε στο γήπεδο και κάντε πολύ θόρυβο. Θα παίξουμε στο μάξιμουμ, αλλά σας χρειαζόμαστε».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ