23 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Καστρίτης: «Μας σεβάστηκε ο Ολυμπιακός, μονταριζόμαστε μέσα από τα ματς»

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και την υποχρέωση η ομάδα του να δημιουργείται μέσα από τα παιχνίδια, δείχνοντας αισιοδοξία.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένι με ήττα σε τέτοια διαφορά. Είμαστε μια νέα ομάδα, πρέπει να καταλάβουμε πως όταν ξεκινάμε άσχημα, οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι. Πρέπει να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από κάθε κατοχή. Μας σεβάστηκε ο Ολυμπιακός και με το παραπάνω, συγχαρητήρια για τον τρόπο που έπαιξε. Τα παιδιά προσπάθησαν μετά το πρώτο δεκάλεπτο και μέχρι να ξεμείνουν από δυνάμεις. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάποια πράγματα, αυτά κρατάμε και συνεχίζουμε.

Θα χρειαστεί παραπάνω χρόνο από εμάς, επειδή είναι σαν να μην κάναμε προετοιμασία λόγω τραυματισμών. Ο Τολιόπουλος, επίσης, έλειψε λόγω της Εθνικής και ρόστερ ήταν μαζί όλο στην πρεμιέρα με τη Βενέτσια. Πρέπει μέσα από τα παιχνίδια να μονταριστούμε, ο Χοτζ, ένας παίκτης πολύ ποιοτικός που μας έλειψε και θέλει χρόνο μετά από δύο με δυόμιση μήνες εκτός δράσης, μπήκε τώρα, περιμένουμε και τον Λαζέφσκι. Εχουμε πίστη στη δουλειά μας και μέχει να φτάσουμε να γίνουμε αυτοί που θέλουμε, πρέπει να είμαστε συμπαγείς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ