26.9 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Περιστέρι-Πανιώνιος με μεγάλη προϊστορία και στιγμές ρετρό! (pics + vid)

Δύο σωματεία με μεγάλη ιστορία και φυσικά στο μπάσκετ αφού για αυτό μιλάμε εδώ, με βαριά φανέλα και μπόλικο ρετρό!

Από εποχές που δεν έπεφτε καρφίτσα στα γήπεδα. Δείτε εικόνες από το Περιστέρι-Πανιώνιος σε παλαιότερες στιγμές, μιας και απόψε οι δυο τους συναντώνται στην Τζον Κένεντι. Παικταράδες και προπονητές τοπ επιπέδου και από τους δύο, πέρασαν στο παρελθόν.

Οι αρχειακές φωτογραφίες απλώς αποτυπώνουν ενδεικτικά του λόγου το αληθές. Ενα μικρό δείγμα. Χριστοδούλου, Γάσπαρης, Κορωνιός, Γιάριτς, Γκούροβιτς, Μυλωνάς, Κασουρίδης είναι μεταξύ άλλων σε κεντρικό φόντο στις φωτό. Κι ακόμη ανάμεσα σε άλλους ξεχωρίζει κανείς Καμαριώτη, Κικίλια, Μάξεϊ,Τζιάλλα, Γρυλλιωνάκη, Μπένατσεκ και Χάτσον! Από πού να το πρωτοδεί κάποιος. Και ξεκινάμε με τo υπάρχον υλικό από αρκετά πριν το '90 και φτάνουμε στο '00s, Εποχές που έβγαιναν Έλληνες παίκτες.

Ρομαντικές περίοδοι και δεκαετίες και άκρως μπασκετικές. Μποσγανάς, Δρελιώζης, Γέλιτς, Παπαλουκάς, Μάρκοβιτς, Ασημακόκουλος, Πετροημόπουλος, Μπατής, Σιούτης, Διαμαντόπουλος! Και τόσοι ακόμη που δεν χωρούν απλά σε μερικές φωτό!

Μαζί σε πρώτο πλάνο οι κόουτς Σούμποτιτς, Σάκοτα, Πεδουλάκης και ο «βούδας» Μάκης Δενδρινός και δίπλα του ο κόουτς Αρμένης. Εποχές άλλου μπάσκετ με τα στιγμιότυπα ρετρό να τις κρατάνε ανεξίτηλες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ