23.5 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Μήτογλου: «Μας κράτησε ο Ναν, δεν πρέπει να έχουμε τέτοια εικόνα» (vid)

Ο Ντίνος Μήτογλου εστίασε στην κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, παρά τη νίκη των «πράσινων» με 96-93.

Ο διεθνής φόργουορντ σχολίασε την καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ αλλά και τη σπουδαία επίδοση του Ναν.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Καταρχάς να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, έπαιξε πάρα πολύ καλά. Ξεκινήσαμε το ματς νωθρά, ο ΠΑΟΚ πίεσε, έβαλε μεγάλα σουτ, ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένος επιθετικά και αμυντικά, μας ώθησε στα όρια και έπρεπε να βγάλουμε μία ενέργεια ξεκινώντας από την αρχή του παιχνιδιού, εφόσον ήμασταν στο μείον έπρεπε να αντιδράσουμε. Ο Κέντρικ έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, μας κράτησε στο παιχνίδι. Έγιναν κάποιες αλλαγές και κάποιοι παίκτες βγήκανε μπροστά και στη συνέχεια βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος και πήραμε τη νίκη.

Σίγουρα έχει ανέβει το επίπεδο. Είναι πολύ καλό να το βλέπεις να ανεβαίνει στο ελληνικό μπάσκετ. Υπήρχε μία χαλαρότητα, δεν πρέπει να γίνεται αυτό, έπαιξε σημαντικό ρόλο η κούραση αλλά είμαστε στην αρχή της σεζόν, δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Να ήταν στη μέση της σεζόν ή προς το τέλος να το καταλάβω, αλλά έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και δεν πρέπει αυτές οι εικόνες να συμβαίνουν. Πάλι συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και πήραμε μία πολύ καλή νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ