28.9 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Εθνικός Λιβαδειάς: Υπεύθυνος αναπτυξιακού προγράμματος ο Μπάρτζος (pic)

Συνεχίζει την πολλαπλή ενίσχυση του σε όλους τους τομείς ο Εθνικός Λιβαδειάς και έτσι πρόσθεσε στο δυναμικό του τον Λάμπρο Μπάρτζο.

Ο 41χρονος προπονητής, μετά την αποχώρηση του από τον Εύνικο θα αποτελέσει τον υπεύθυνο αναπτυξιακού προγράμματος ακαδημιών Λιβαδειάς και Διστόμου.

Αναλυτικά:

«Ο Εθνικός Λιβαδειάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Λάμπρου Μπάρτζου, ο οποίος θα αποτελέσει τον υπεύθυνο αναπτυξιακού προγράμματος ακαδημιών Λιβαδειάς και Διστόμου.

Ο γεννημένος στις 26 Απριλίου του 1983 προπονητής είναι τελειόφοιτος της σχολής προπονητών της ΓΓΑ με υποτροφία από τον ΣΕΠΚ στη Βαλένθια, ενώ διαθέτει πτυχίο σε διετές πρόγραμμα της FC Barcelona που αφορά στη μεγιστοποίηση απόδοσης στην καλαθοσφαίριση και της διαχείρισης προπονητικού φορτίου στα ομαδικά σπορ.

Ως προπονητής διετέλεσε συνεργάτης του Αλέκου Δάγλα στα Μελίσσια κατακτώντας την άνοδο στη Β’ Εθνική ανδρών, ενώ υπήρξε και συνεργάτης του Ματθαίου Καραχάλιου στο Αιγάλεω (Β’ Εθνική Ανδρών). Ως υπεύθυνος ακαδημιών έχει εργασθεί σε τμήματα υποδομής σε ΑΕ Γαλατσίου, ΓΑΣ Εύνικος και Λ.Φ.Μ. Αχαρνής, ενώ ως πρώτος προπονητής έχει εργασθεί στον Γ.Α.Σ. Εύνικος με το ανδρικό κατακτώντας την ανοδο στην Α’ ΕΣΚΑ. Την επόμενη χρονιά οδήγησε την ομάδα και στο Final Four Κυπέλλου. Εν συνεχεία, εργάσθηκε ως head coach στη Φ.Ε.Α. στο πρωτάθλημα της National League 1, στον ΑΟ Πεύκης στην National League 2, και στο γυναικείο τμήμα του Γ.Α.Σ Ευνικος στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Οι πρώτες του δηλώσεις, ερχόμενος στην ομάδα μας: «Ανυπομονώ για τη νέα μου πρόκληση στον Εθνικό Λιβαδειάς. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σε ακόμη καλύτερα και σύγχρονα πρότυπα στις αναπτυξιακές ηλικίες με όλους τους προπονητές που είναι ικανότατοι και νέοι ηλικιακά με όρεξη για δουλειά. Είναι σημαντικό το γεγονός πως ο σύλλογος δίνει μεγάλη βάση και στο κομμάτι των ακαδημιών και είμαστε σίγουροι πως στην περιοχή του Διστόμου και της Λιβαδειάς, ο Εθνικός θα αναπτύξει ένα πολύ δυνατό κομμάτι στο αναπτυξιακό μπάσκετ».

Καλωσορίζουμε τον coach Μπάρτζο στην οικογένεια του Εθνικού Λιβαδειάς και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ