23.8 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Παπανικολάου: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ, μας συγκίνησε η Εθνική»

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν σχολίασε μόνο τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας με 74-68.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε και στην Εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε από τη ζωή. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής που έδειξαν αυτοθυσία και τίμησαν τον συμπαίκτη τους, μας συγκίνησαν όλους.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, η διαχείρισή μας στα 3 δεκάλεπτα δεν ήταν η δέουσα. Χρίζει μεγάλης προσοχής για τα επόμενα ματς. Σαν να σβήσαμε τις μηχανές στο 2ο δεκάλεπτο και δώσαμε την ευκαιρία στην Ζαλγκίρις να επιστρέψουμε και να έχουμε ένα θρίλερ.

Φταίει που νιώσαμε λίγο παραπάνω άνετα από όσο έπρεπε και λίγο που ακόμα όλες οι ομάδες και εμείς δεν έχουν πάρει μπροστά να παίξουν το μπάσκετ που θέλουν. Είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε.

Σίγουρα μας ενοχλούν τα ριμπάουντ που χάνουμε. Η άμυνα τελειώνει όταν καθαρίσεις το ριμπάουντ, αλλιώς κουράζεται και το σώμα και το μυαλό και αυτό κάνει όλη τη δουλειά πιο δύσκολη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ