25.3 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Hρακλής: Δυσαρέσκεια για την αλλαγή της ώρας με Μύκονο (pic)

Σε αγωνιστική δράση μπαίνει ο Ηρακλής που καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μύκονο για τη 2η αγωνιστική της Elite League.

Μέσω ανακοίνωσης η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαμαρτύρεται για την αλλαγή ώρας στην έναρξη της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο ταξίδι της επιστροφής.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Ο.Κ. συνεδρίασε σήμερα (11/10), μετά από αίτημα της Α.Ο. Μυκόνου, παραμονή του μεταξύ μας αγώνα και αποφασίστηκε, χωρίς τη δική μας συγκατάθεση, η μετάθεση της ώρας έναρξης του παιχνιδιού, από τις 16:00 που είχε αρχικά οριστεί για τις 17:00. 

Παρόλο που στην μεταξύ μας επικοινωνία με τους υπευθύνους της Ομοσπονδίας για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν συναινέσαμε στην αλλαγή της ώρας, ενημερωθήκαμε πως η αναμέτρηση τελικά θα αρχίσει μια ώρα αργότερα.  

Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας γι’ αυτή την εξέλιξη, καθώς μπορεί να προκληθεί πρόβλημα στον προγραμματισμό του ταξιδιού της επιστροφής μας, αφού τα χρονικά περιθώρια θα είναι ιδιαίτερα στενά για την αποστολή της ομάδας μας».  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IRAKLIS B.C. / Κ.Α.Ε ΗΡΑΚΛΗΣ (@iraklisbcofficial)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ