27.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Άπσον: «Όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο, δουλεύουμε σε κάθε παιχνίδι σκληρά για τη νίκη» (vid)

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο Βέλγιο επί της Λίμπουργκ, πραγματοποιώντας μάλιστα μια σπουδαία εμφάνιση, με τον Ντεβόντε Άπσον να μιλά γι' αυτή την επικράτηση, αλλά και για τη συνέχεια του "δικεφάλου του βορρά".

«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάμε με δύο νίκες» είπε αρχικά, και συνέχισε: «Ξεκινάμε δυνατά, πάμε στον αγώνα του Σαββάτου (σ. σ. κόντρα στον Παναθηναϊκό) με μεγάλη δύναμη, νομίζω ότι η ομάδα το αξίζει. Είμαστε εδώ καιρό και δουλεύουμε σκληρά, ο προπονητής μας πιέζει καθημερινά και πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι (σ. σ. με τη Λίμπουργκ) θα μετρήσει. Όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο, δουλεύουμε σε κάθε παιχνίδι σκληρά για τη νίκη.

Το παιχνίδι με τη Λίμπουργκ ήταν σκληρό, χάσαμε κάποια σουτ, ο αντίπαλος έπαιξε εξαιρετικά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο απλά παλέψαμε, ήταν το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε για τη νίκη. Και οι φίλαθλοι ήρθαν να μας στηρίξουν, ήταν περίπου 300, μας στήριξαν σε όλο το ματς και μας βοήθησαν πολύ για τη νίκη».

Και κατέληξε: «Το παιχνίδι ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Πιστεύω ότι το χρειαζόμασταν γιατί δεν ήταν όλα εύκολα. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ