21.1 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Μονακό – Μακάμπι 85-79: «Απόλυτοι» Μονεγάσκοι με καλή εμφάνιση του Παπαγιάννη (vids)

Η Μονακό έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι νίκησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Πριγκιπάτο με 85-79, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Οι Μονεγάσκοι τα... χρειάστηκαν κόντρα στους μαχητικούς Ισραηλινούς και κατόρθωσαν έστω και δύσκολα να κάμψουν την αντίστασή τους. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, την ώρα που η «ομάδα του λαού» υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα.

Η αναμέτρηση είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι σχεδόν σε ολόκληρο το αγωνιστικό σαραντάλεπτο. Κομβικό ρόλο έπαιξε η κυριαρχία των νικητών στο τρίτο δεκάλεπτο όταν επικράτησαν με επιμέρους σκορ 24-14.

Ηγήθηκαν στο σκοράρισμα για το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς ο Μάικ Τζέιμς και ο Έλι Οκόμπο με 17 πόντους ο καθένας, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Παπαγιάννης σταματώντας στους 10 πόντους και τα 7 ριμπάουντ σε κάτι περισσότερο από 17 λεπτά συμμετοχής.

Για τους ηττημένους ο Τζόρνταν Λόιντ στην επιστροφή του στο Μονακό ως αντίπαλος, ήταν αρκετά καλός με 16 πόντους όμως δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για να αποφύγει η Μακάμπι την ήττα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ