23.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Καρδίτσα: Με Antetokounbros κοιτά ακόμη πιο ψηλά (pic)

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, με μεγάλη χαρά και τιμή, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Antetokounbros AntetokounBros στη χορηγία αθλητικής ένδυσης για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και από τον Ιούλιο του 2022, όποτε και ξεκίνησε η συνεργασία με την Antetokounbros, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ μετρά ήδη δύο χρονιές στην Basket League με ανοδική τροχιά, ενώ για τρίτη διαδοχική σεζόν φέτος θα εκπροσωπήσει την Καρδίτσα, ως μία από τις μόλις τρεις εκπροσώπους της ελληνικής περιφέρειας σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η κοινή πορεία ξεκίνησε με αμοιβαία στήριξη και εμπιστοσύνη, καθώς η ομάδα μας αποτέλεσε την πρώτη παγκοσμίως που συνεργάστηκε με το φημισμένο, πλέον brand, για την αθλητική της ένδυση.

Το δυναμικό streetwear fashion brand διαθέτει συλλογές που αποτελούν κάτι περισσότερο από απλά ρούχα: Είναι μια αντανάκλαση των βαθιά ριζωμένων πεποιθήσεων της οικογένειας Αντετοκούνμπο που πιστεύει στη δύναμη της αδελφοσύνης, της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης.

Στην Antetokounbros, τα ρούχα παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Η απόφαση αυτή απορρέει από τη δέσμευση της εταιρείας να ενισχύσει την ελληνική οικονομία και να ανεβάσει τα ποσοστά της εγχώριας απασχόλησης. Κύριο μέλημα της εταιρείας αποτελεί η δημιουργία απαράμιλλης ποιότητας προϊόντων, ένα κομμάτι τη φορά.

Το ταξίδι της Antetokounbros ξεκίνησε με το flagship store στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και πλέον ακόμη δύο καταστήματα επεκτείνουν τη δραστηριότητα της εταιρείας. Το πρώτο βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Ερμού 23-25 και το δεύτερο στο Milwaukee. Η εταιρεία διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο περιλαμβάνει όλη την γκάμα προϊόντων. Αρκεί μία περιήγηση στο antetokounbros.com για να την περιεργαστείτε και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ