27.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Χάινς: «Για μένα ο GOAT της Euroleague είναι ο Βασίλης Σπανούλης»

Στην ιστοσελίδα "HoopsHype" μίλησε ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού και ένας εκ των κορυφαίων ψηλών στην ιστορία της Euroleague, Κάιλ Χάινς.

Ερωτηθείς για τον GOAT της Euroleague, είπε: "Για μένα ο GOAT της EuroLeague είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Πρώτα απ’ όλα για τα πράγματα που πέτυχε και το είδος του παίκτη που ήταν, η εποχή που το έκανε ενέπνευσε και παρακίνησε πολύ κόσμο. Νομίζω ότι όλοι όσοι έπαιξαν μπάσκετ στην EuroLeague γνωρίζουν ποιος είναι ο Σπανούλης και πόσο σπουδαίος παίκτης είναι. Οπότε, για μένα, είναι σίγουρα ο GOAT".

Για τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε στην καριέρα του: "Ο καλύτερος συμπαίκτης… Είχα τόσους πολλούς που είναι δύσκολο να πω. Μεταξύ Σπανούλη, Σέρχι Ροντρίγκεθ, Νάντο Ντε Κολό… Θα έλεγα μάλλον Μίλος Τεόντοσις. Νομίζω ότι αυτοί οι τέσσερις είναι οι πιο αξιόλογοι συμπαίκτες μου, οι οποίοι ήταν όλοι οι συνεργάτες μου στο pick and roll".

Για τους πιο δύσκολους αντιπάλους: "Mάλλον θα έλεγα τον Έντι Ταβάρες γιατί προκαλούσε φόβο. Έπρεπε πάντα να ξέρεις πού βρισκόταν. Οι δύο τύποι με τους οποίους έπαιζα περισσότερο ή ανυπομονούσα να παίξω ήταν μάλλον ο Τζέιμς Γκιστ και ο Μπράιαντ Ντάνστον. Ήμασταν στην εποχή μικρών σέντερ, όπου ο Τζέιμς ήταν στον Παναθηναϊκό και ο Μπράιαντ στην Εφές. Ήταν πάντα διασκεδαστικό γιατί ήξερα ότι θα ήταν μια μεγάλη πρόκληση".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ