26.9 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Θάντερ: Έλαμψαν στο Σαν Αντόνιο (vids)

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πέρασαν νικηφόρα από το «Frost Bank Center», κερδίζοντας με 112-107 τους Σαν Αντόνιο Σπερς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ.

Ο Τζέιλεν Ουίλιαμς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 18π., συν τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ, ενώ 10μ. με 5/5 δίποντα είχε ο Τσετ Χόλμγκρεν. Από τους νεοφερμένους, ο Άλεξ Καρούσο τελείωσε με 5π. και ισάριθμες ασίστ και ο Αϊζάια Χάρτενσταϊν με 4π., οκτώ ριμπάουντ και εφτά ασίστ.

Ο Τζούλιαν Σαμπέιν με 22π. και εφτά ριμπάουντ και ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι με 14π. ξεχώρισαν για τα «σπιρούνια».

Εκτός έδρας νίκη είχαμε και για τους Μέμφις Γκρίζλις, 121-116 τους Ντάλας Μάβερικς μες στο «American Airlines Center», με τον Μπράντον Κλαρκ να «σταματάει» στους 17π. και τις τέσσερις ασίστ και το Σάντι Αλντάμα στους 11π. και τα οκτώ ριμπάουντ. Ο Τζα Μοράντ είχε, από την πλευρά του, 13π., τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ πριν αποχωρήσει με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Ο Τζέιντεν Χάρντι με 21π. και εννέα ασίστ, ο Τζάτζιαν Γκόρτμαν με επίσης 19π. και τέσσερα κλεψίματα και ο Ολιβιέ Μάξενς Πρόσπερ με 14π., τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ κι άλλα τόσα κλεψίματα δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα των Τεξανών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ