27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ρουμελιώτης: «Η ντροπή που με καταβάλει είναι απερίγραπτη, τίποτα πιο βαρύ από την ιστορία του Ηλυσιακού» (pic)

Ο Ηλυσιακός είχε ένα πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της National League 1, χάνοντας με 51 πόντους διαφορά στη Πάτρα από τον Απόλλωνα.

Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ, Νίκος Ρουμελιώτης, μέσα από την επίσημη σελίδα μίλησε για «ντροπή» και «επιμερισμένο ευθυνών».

Αναλυτικά έγραψε:

«Επειδή στην ζωή μου δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου,ούτε να ψάχνω να βρω δικαιολογίες,δηλώνω πως η ντροπή που με καταβάλει είναι απερίγραπτη! Όσο απερίγραπτη και ντροπιαστική ήταν η εμφάνιση μας σήμερα... ήθελα να πιστεύω πως εμφανίσεις "τυπου" Μίλωνα θα ήταν ένα οριστικό παρελθόν! Σαν διοίκηση ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη από την φανέλα και την ιστορία του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ και σε αυτούς τους "πολλούς" αλλά ίσως και λίγους που πονάει η ψυχή τους για αυτήν την ομάδα,για αυτό το τμημα! Σε αυτούς που μας τιμούν με την παρουσία τους σε κάθε μας αγώνα,εντός ή εκτός και στο τελος μας χτυπαν στην πλατη και μας λενε ..."..παμε ρε μάγκες παρακάτω γιατι ειστε ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ! Ακόμα και σε αυτούς που μαθαίνουν τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής απο τα sites!! Όπως επίσης δηλώνω πως το μαχαίρι θα φτάσει όσο βαθειά και αν χρειαστεί,χωρίς να μετράνε βαριά "ονόματα"! Τίποτα πιο βαρύ από την ιστορία του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ!! Ανασύνταξη,επιμερισμός ευθυνών και κατάθεση ψυχής από όλους, για να αποτελέσει η σημερινή εικόνα μια παρένθεση χωρίς επανάληψη! Ήττα με ψηλά το κεφάλι δεκτή,ηττα με κατεβασμένα χέρια ποτέ ξανά! Ο δρόμος μακρύς και ανηφορικός..!

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

Πρόεδρος Τμήματος Μπάσκετ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ