25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Λέοναρντ: «Εγώ είμαι εδώ για το πρωτάθλημα» (vids)

Ο Καουάι Λέοναρντ βρίσκεται προ των πυλών της πέμπτης σεζόν του στο ΝΒΑ με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, μετά την παρουσία του στους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο 33χρονος φόργουορντ ανανέωσε τον περασμένο Ιανουάριο το συμβόλαιό του με τους Καλιφορνέζους, για άλλα τρία χρόνια. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 68 παιχνίδια κανονικής περιόδου έχοντας κατά μέσο όρο 23,7π., 6,1 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ και 1,6 κλεψίματα σε 34.3’ και σε δύο αναμετρήσεις playoffs με μ.ό. 12π., 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 29.7’.

Φέτος, επιστρέφοντας από τραυματισμό, δεν σκοπεύει να εκβιάσει καταστάσεις και θα παίξει όσο αισθάνεται -και είναι- υγιής. Όπως, άλλωστε, ανέφερε: «Νιώθω καλά, αλλά παίρνω το χρόνο μου. Δυναμώνω, ετοιμάζομαι. Το παίρνουμε αργά, μέρα με την ημέρα και προσπαθούμε απλώς να επιστρέψω στα παρκέ.

Εγώ είμαι εδώ για το πρωτάθλημα. Για αυτό δουλεύω. Δεν είμαι εδώ για να παίξω σε 82 αγώνες (στην κανονική περίοδο). Προσπαθώ να νικήσω, αν και αισθάνομαι υποχρεωμένος να παίξω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Προσπαθώ, απλώς τα τελευταία δύο χρόνια αυτό δεν πήγε καλά και δεν ήμουν υγιής στα playoffs».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ