27.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πανερυθραϊκός: Έκλεισε το ρόστερ με τον Τερέλ Άλεν (pic)

Ο Πανερυθραϊκός μπαίνει με τη σειρά του σήμερα (5/10, 17:00) στη «μάχη» της Elite League με αντίπαλο την ΝΕ Μεγαρίδος, κλείνοντας το ρόστερ του με την απόκτηση του Τερέλ Άλεν (1,92 - 27 ετών), ο οποίος μετά την πορεία αρκετών ετών στην Ευρώπη, έρχεται στην χώρα μας ως η λύση, που αναζητούσε για την περιφέρεια ο Δημήτρης Χουχουλής.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Τερέλ Αλεν, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ (1, 1.92), ο οποίος την τελευταία σεζόν έπαιξε στην Bundesliga της Αυστρίας με την φανέλα της Ραϊφέιζεν, θα ενισχύσει το σύνολο του Δημήτρη Χουχουλή εν όψει των υποχρεώσεών του στην Elite League.

Ο νέος αθλητής του Πανερυθραϊκού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Georgetown και το 2020 προκρίθηκε με την ομάδα στην τελική φάση του NCAA, τη March Madness, ενώ νωρίτερα είχε περάσει από το Drexel και το UFC. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία τη σεζόν 2020-2021 στην Τουρκία με την φανέλα της Μπούρσα τελειώνοντας με μέσο όρο 14.2 πόντων και 4.8 ασίστ ανά αγώνα, ενώ την επόμενη χρονιά συνέχισε στη Βόρεια Μακεδονία με την Κουμανόβο. Την περίοδο 2022-2023 έπαιξε με την Ραϊφέιζεν για πρώτη φορά και την επόμενη σεζόν επέστρεψε, μετά από θητεία στους Σέφιλντ Σαρκς στη Μεγάλη Βρετανία, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 11.2 πόντους και 4.8 ασίστ στο αυστριακό πρωτάθλημα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανερυθραϊκού, ο Τερέλ Αλεν ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιαμένος για αυτή την ευκαιρία, που ανοίγεται μπροστά μου. Εχω μάθει τα καλύτερα για τον Πανερυθραϊκό και τα διαπίστωσα από τις πρώτες μου στιγμές στην ομάδα. Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετική χώρα με παράδοση στο μπάσκετ και ανυπομονώ να γνωρίσω το εγχώριο πρωτάθλημα, βοηθώντας την ομάδα μου να πάρει νίκες».

Καλωσορίζουμε τον Τερέλ στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Πανερυθραϊκού!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πανερυθραϊκός BC (@panerythraikosbc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ