27.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Βετούλας: «Έγιναν οι καλύτερες δυνατές επιλογές»

Το Μαρούσι το προηγούμενο καλοκαίρι, του 2023, επέστρεψε στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ ύστερα από 11 χρόνια και κατάφερε την τελευταία σεζόν να παραμείνει στην κατηγορία σχετικά άνετα.

Φέτος ο… πήχης ανεβαίνει για την ομάδα των βορείων προαστίων που έχει συγκροτήσει ένα αξιόλογο ρόστερ υπό τις οδηγίες του Νίκου Βετούλα ο οποίος είναι στο «τιμόνι» της ομάδας από τον περασμένο Φεβρουάριο, ο οποίος σε δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, τονίζοντας πως έγιναν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

Αναλυτικά:

«Η περσινή σεζόν της επιστροφής, ήταν μια χρήσιμη εμπειρία. Το καλοκαίρι η ομάδα μας είχε χρόνο να φτιαχτεί και να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές με βάση τις ανάγκες της.

Πιστεύουμε ότι τα εννέα παιδιά που ήρθαν θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την εικόνα και το μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε.

Φυσικά χρειαζόμαστε χρόνο να βρούμε τον συγχρονισμό μας και πιστεύω ότι η παράλληλη συμμετοχή μας στην Ευρώπη, που ήταν μια συνειδητή επιλογή θα αυξήσει το κίνητρό μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ