27.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ντάνστον: «Κινδυνεύσα με ακρωτηριασμό κάτω από το γόνατο»

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία σχετικά με την υγεία του αποκάλυψε ο Αμερικανός σέντερ της Ζαλγκίρις Κάουνας, Μπράιαν Ντάνστον.

Όπως ανέφερε στο "Off The RECourt" podcast, μετά από κάθε προπόνηση, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού συνήθιζε να κάνει ένα κρύο ντους. Οι συμπαίκτες του την περίοδο που έπαιζε στην Εφές, τον έπεισαν να δοκιμάσει την κρυοθεραπεία.

“Η ώρα περνούσε και άρχισα να μην αισθάνομαι τίποτα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ”, δήλωσε, ενώ την ίδια ώρα έβλεπε μια τεράστια μελανιά να έχει δημιουργηθεί στο πόδι του.

Ακολουθούσε ένα ματς με τον Ολυμπιακό και ο ίδιος έπεισε τον γιατρό πως θέλει να παίξει, αν και το νεκρό δέρμα ξεκολλούσε από το πόδι του. Ο νυν παίκτης της Ζαλγκίρις επέλεξε να αγωνιστεί με μακριές κάλτσες, έτσι ώστε να αποφύγει τις ερωτήσεις.

Το πρόβλημα, όμως, ήταν πολύ πιο σοβαρό και κατόπιν συνεννόησης με τους γιατρούς, χειρουργήθηκε έτσι ώστε να αφαιρεθεί το κρυοπάγημα. Μάλιστα, σύμφωνα με μια γνωμάτευση γιατρού στην Γερμανία, λίγο έλειψε να φτάσει στους συνδέσμους ή τα οστά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει με ακρωτηριασμό κάτω από το γόνατο.

Μόλις χειρουργήθηκε, η πρώτη ερώτηση που έκανε ήταν αν θα μπορέσει να ξαναπαίξει μπάσκετ και η απάντηση που πήρε ήταν αόριστη. Εν τέλει, μετά από έξι μήνες κατάφερε να γυρίσει δυνατός στα παρκέ, με τη ζημιά να αποδεικνύεται μόνο εξωτερική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ